Sliten tjej

Hej vänner! 
Jag ber om ursäkt för den hemskt dåliga uppdateringen i går. Men som ni förstår så var jag på Grönan och ville njuta så mycket som möjligt av det. 
Dagen var fantastisk. Vi provade allt möjligt, men höjdpunkterna var helt klart Eclipse och Insane. Eclipse var väldigt härlig. Man såg hela Stockholm och det kändes som att man kunde flyga. Insane är ju bara favoriten helt enkelt. Finns inga ord som beskriver, det är bara att pröva så förstår ni. Sjukt läskig och rolig! Vi försökte även desperat att vinna något på chokladhjulet , gosehjulet och allt möjligt. Det gick inte ett dugg bra...som vanligt hehe.  Men jag vann i alla fall en stor fotboll tillslut. ( Lycklig tjej ) 
 
Vi började dra oss mot stationen runt halv nio. Vi åt middag på Donken. Och sen så missar vi självklart 21.09 tåget på sekunden. Så surt när man kommer upp på perrongen, andfådd och ser tåget rulla i väg. Så vi fick ta 21.39 tåget hem. Folk sov på tåget men vi var sjukt flummiga så vi skrattade hysteriskt åt allt och störde nog alla, haha. Dagen var i alla fall underbar! Perfekt sommardag. 
 


Kommentera här: